Historia

El grup va ser format format per 5 components, i durant els 11 anys de vida es van produir alguns canvis:

La primera formació entre els anys 1990 i 1992:

Joan Pàmies ( Veu i Guitarra) Josep Lluís Perpinyà "Avi" (Baix i Cors ) Núria Martí (Teclats i Cors ) Josep Calzada (Bateria i Cors) Jordi Velazquez "Hooki" (Veu i Guitarra)

Fent versions i temes propis dintre de l'estil del Rock, el estiu del 1991 vem començar a actuar en alguns escenaris del Barcelonès i comarques properes: Sant Pere de Ribes, la Garriga... La primera maqueta s'enregistra al lloc d'assaig tocant en directe tots junts, al Centre Católic de Sants, a la peixera dels músics, sota l'escenari. El tecnic de so va ser el Josep Lluís Perpinyà(Avi), i en surten 4 peces. La segona maqueta amb 7 peces es fa al estudi Alibei el 16 i 17 de maig de 1992, i el tecnic de so també va ser el Josep Lluís Perpinyà(Avi).

alibeiestudi

Aquesta es va vendre als concerts i es va arribar a fer un tiratge de 300 copies venudes als concerts. El 1992 vem actuar a Terrassa, Cunit, Roses, i a Barcelona a la sala Communiqué, al Q3, i dintre del festival Catarock'92 al Zeleste.

communique

El 31 d'Octubre vem guanyar el primer premi de la 14a edició del festival Manlleu-Música directa. Es fà una tercera maqueta el 1993 amb 7 temes més, enregistrada al Centre Católic de Sants i també a casa de l'Avi, amb un Revox de cassette multipista. El 1993 é l'any que ens contracta Al·leluia Records, i enregistrem un primer CD compartit amb dos grups més titulat "Els joves" al estudi Trama de Badalona.

La segona formació: entre els anys 1993 i 1996:

Joan Pàmies (Veu i Guitarra) Josep Lluís Perpinyà "Avi" (Baix i Cors) Núria Martí (Teclats i Cors) Josep Calzada (Bateria i Cors) Enric Ciurans (Guitarra) Josep Marsà (Guitarra directes) Lucas Gimenez (Bateria directes)

Vem actuar a les sales Humedad Relativa, Estandart, Gitanes, Zeleste, a "la Palma" de Reus, a Centelles, i L'Arboç. El 1994 es publica el CD "Aigua del Carme" enregistrat al estudi Trama de Badalona, i el presentem a la sala Universal de Barcelona. Actuem al SAT teatre, a la Festa Major de Sants, de Sarrià, a Ripoll a El Mundial, Esparraguera, Olot. Fem també actuacions acústiques al C.C. de Sants, Cafè Negre, Llantiol. El tiratge de 2000 peçes del nou CD s'esgota. El 1995 anem a Igualada a la sala Oxigen, el Cotton Club de Lleida, a la Cova del Drac i al local Anys 20 a Barcelona, Faristol d'Altafulla, Adalt i Abaix de Figueres, festival a Sants per Bòsnia, l'Elèctric, i al Llantiol. L'any 1995 vam fer el videoclip "Un de tants", extret del CD "Aigua del Carme",rodat al bell mig del barri de sants.

EnricNuriaundetants

El 1996 Anem a La Cova de Barcelona, el Mariscal de l'Estartit, el Cèltic de Molins de Rei, i els Anys 20 de Barcelona. S'enregistra durant el març, abril i maig el segon CD "Homo Sàpiens" al estudi Sonograma de Albatèrrec (Lleida). El tècnic de so va ser de nou en Josep Lluís Perpinyà (Avi), i la producció va ser de Alta Tensió i d'en Enric Ciurants.

tecnic avi

A l'estiu actuem al Cruma de Barcelona, la Palma de Teià, Premià de Mar, al Xupito i al Nex de Empuriabrava, Sabadell, Còsmic de Cervellò, Savannha, Festa Major de Sant Joan D'Espí.

La tercera formació: del 1997 fins el 1998:

Joan Pàmies (Veu i Guitarra) Josep Lluís Perpinyà "Avi" (Baix i Cors) Núria Martí (Teclats i Cors) Esteve Gisbert (Guitarra) Fèlix González (Bateria directes)

Actuem al C.C. de Sants, Pub 113, Caldes de Montbui, Guimerà, Cafè negre, Sant Feliu de Codines, Ràdio Cervellò. L'any 1997 vam fer el videoclip "Tot és dintre meu", extret del CD Homo Sàpiens, i que s'ha pogut veure per TV3 i al programa SPUTNIK del C33.

Estevedintremeu

La quarta formació: del 1998 fins el 2000:

Joan Pàmies (Veu i Guitarra) Josep Lluís Perpinyà "Avi" (Baix i Cors) Núria Martí (Teclats i Cors) Pep Mula (Bateria) Jordi Roquer "Richi" (Guitarra i cors)

Al abril del 1998, començem a fer els primers enregistraments del que seria el següent CD de Alta Tensió "Àngel Salvatge", al estudi R&R d'en Richi Roquer.

Actuem al Màgic, Camel, Casinet de la Garriga, C.C. Sants, Begood, Gladis, Mediterraneo club, Circunstancialment sense nom.

La última del 2000 al 2001:

Joan Pàmies (Veu i Guitarra) Josep Lluís Perpinyà "Avi" (Baix i Cors) Núria Martí (Teclats i Cors) Genís Trani (Bateria) Jordi Roquer "Richi" (Guitarra i cors)

Enregistrem al estudi Antàrtida, més temes que conformaran el CD "Àngel Salvatge". La producció va ser de Alta tensió i en Richi Roquer.

atlantidaestudi

Actuem al Màgic, Guitar Player, BCN Bona nit, C.C. Sants, UEC, Sidecar, Flash FM.

sidecarultim

Es realitza un making-of de la cançò "Senyora Maria" amb imatges del enregistrament del CD "Àngel Salvatge" al estudi Antàrtida.